maanantai 29. lokakuuta 2012

Kansallisoopperan henkilöstö räppää videolla Paavo Arhinmäelle

Kuvakaappaus Kansallisoopperan You Tubeen tekemästä Paavolle-videosta.
Kuvakaappaus Kansallisoopperan You Tubeen tekemästä Paavolle-videosta.
Kansallisoopperan henkilökunta on tehnyt räppivideon kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäelle (vas). Kuusiminuuttinen musiikkivideo julkaistiin YouTubessa ja Kansallisoopperan Facebook-sivuilla perjantaina illansuussa, kun Arhinmäkeä odotettiin Kansallisoopperaan Doctor Atomic -oopperan ensi-iltaan.

Videolla esiintyvät muun muassa Matti Salminen, Leif Segerstam, Lilli Paasikivi ja Minna Tervamäki. Räpin huumorimielellä tehdyssä sanoituksessa viitataan muun muassa Arhinmäen urheiluinnostukseen ja halutaan kumota oopperaan liittyviä ennakkoluuloja.

"Kulttuuri ei oo pelkkää futist ja matsii / On aika buukkaa muutakin satsii / Musatalo, konsertti, ooppera ja baletti / Sun salkkuun se kuuluu ihan saletti", laulussa riimitellään.

Populaarikulttuuriin mieltynyt Arhinmäki kävi oopperassa ensimmäisen kerran nimityksensä jälkeen, viime kesänä Savonlinnan oopperajuhlilla.
Alkusyksystä keskustelua herätti se, kun Arhinmäki jäi pois Musiikkitalon avajaisista. Hän oli tuolloin seuraamassa Suomen maajoukkueen avausottelua Liettuassa koripallon EM-kisoissa.

 http://www.hs.fi/kulttuuri/Kansallisoopperan+henkil%C3%B6st%C3%B6+r%C3%A4pp%C3%A4%C3%A4+videolla+Paavo+Arhinm%C3%A4elle/a1305548735861


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti